Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.

REA  -40%

Om oss

Fabriksplats

I över 20 år har Lyxdekkor erbjudit trä interiör produkter av högsta kvalitet. Erfarenheten som vi har samlat under dessa årens lopp tilllåter oss att anpassa oss till de ständigt växande kundkraven. Vi är ett familjeföretag som förenar traditioner med de senaste teknologiska möjligheterna.

Genom företagets utveckling och ökade efterfrågan på vår tillverkning har vi växt till en stor tillverkningsenhet med ett organiserat och väl genomtänkt tillverkningssystem. För att utföra regelbunden kontroll på produktionskvaliteten har vi byggt upp ett modernt testlaboratorium, där vi följer indikatorerna av trä och andra material.

Varje år investerar Lyxdekkor i tillverkningsanläggningar och kvalifikationshöjning av personalen, samt effektiviserar de administrativa processerna för att ert samarbete med oss skulle vara angenämt och framgångsrikt som möjligt.

Lyxdekkorförhåller sig till miljön ansvarsfullt och väljer trämaterial från ansvarsfullt skötta skogar. Det bekräftar även FSC-certifikatet ( FSC® C109515) och PEFC-certifikat. På så sätt tar vi hand om förnyandet av skogen och förvarandet av naturens mångfald även för de kommande generationerna.

Vi är stolta över vår produktion och vi glädjer oss åt att också våra kunder i hela Europa uppskattar den.

 

Kvalitet

Vi säkerställer kvaliteten på våra produkter som uppfyller moderna krav och förmågan att tillhandahålla produkter med utmärkt design och användbarhet. Därför är det viktigt att välja de bästa råmaterialen, bearbetningsteknologierna och tillbehören.

Trä av tall, ek bearbetas med en teknologi som företaget har särskilt utvecklat, och som förvarar deras naturliga egenskaper och mostånd mot fukt och deformation.

Precisionen av designen garanteras av de allra modernaste tillverkningsanläggningarna Homag, Weinig och andra , fast arbetet av professionella snickare förblir oersättligt.

Till färgning eller applicering av lack har Lyxdekkor utarbetat en speciell färgappliceringsteknologi som garanterar en perfekt beläggning av lack eller färg. Vi väljer endast produkter som erbjuds av världsberömda tillverkare. Färgen eller lacken behåller tonen och skyddar konstruktionerna, men samtidigt låter träet andas.

Vi ser till att varje kund får en produkt av endast den högsta kvaliteten. Därför utför vi på varje produkt en manuell granskning av kvaliteten på färgen, tillbehören och andra element i varje tillverkningsskede.

Vi tror att kvalitativa produkter gör vardagen skönare och bekvämare.

Kvalitet

Professionellt team

I Lyxdekor-teamet har vi samlat professionella, kompetenta och tillväxtorienterade människor som inte är rädda för utmaningar och som alltid hittar den bästa lösningen i olika situationer.

För att kunna erbjuda moderna och vackra trä interiör produkter är det viktigt att kombinera erfarenhet och innovationer. Våra tillverkningsingenjörer kompletterar ständigt sina kunskaper, vilket tillåter att inte bara förbättra de befintliga produkterna, utan även bearbeta nya. På så sätt ser vi till att var och en hittar det som är lämpligast för just dem i Lyxdekkor urval.

Vi jobbar gärna med er!

Vi jobbar garna med er!