Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.

REA  -40%

Säker e-handel

Vi bekräftar att Lyxdekkor följer svenska lagstiftning, EU-direktiv, koder för e-handel, försäljning och dataskydd. Detta ger konsument en tillförlitlig och säker e-tjänst, som säkrar tydligt, enkelt och enhetligt ramverk för att skydda konsumenträttigheter och säljarens online-förpliktelser.

Kundsäkerhet är mycket viktig för Lyxdekkor när du handlar i vår webbutik. Vi är en online butikk av interiör produkter som tar data politiken mycket seriöst. Våra kunder kan alltid vara säkra på alla transaktioner de utför och säkerhet av sina uppgifter från tillgång till tredje parter. Garanterar Lyxdekkor också kvalitetsservice, effektiv hantering av klagomål och deras upplösning.

Alla produktpriser och slutanvändarkostnader reflekteras helt och utan några dolda extra avgifter.