Cookies, inklusive tredjepartscookies, används för att förbättra kvaliteten på innehållet på denna webbplats och för att anpassa det till användarnas behov. Genom att fortsätta använda denna webbplats samtycker du till användning av kakor, samt möjlig kommunikation, om du anger din kontaktinformation i ett av de formulär som ska fyllas i på webbplatsen.

REA  -40%

Produkter från furu och ek

Lyxdekkor erbjuder sina kunder högkvalitativa och slitstarka av limmade trä Furu- eller ekträd erhålls endast från ansvariga leverantörer som värnar om resursrehabilitering och hållbar skogsförvaltning, vilket framgår av FSC Chain of Custody-certifikatet.

Furu

Furu är en av de mest populära trädslagen i Europa och är en lätt förnybar träresurs. Dess höga motstånd mot förändringar i väderförhållanden gör det möjligt för den att växa snabbt.Den är därför ett av de vanligaste trädslagen i Europa och är allmänt tillgänglig. Detta gör trä interiör produkter av furu till ett miljövänligt val. 

Ek

Ek är mycket tät och har därför utmärkt motstånd mot deformation och fukt. Ek kännetecknas av dekorativ och varierad träfiber. Trävirket gör ek till det mest slitstarka trädet, något som med tiden blir ännu mer hållbart, kraftigt och hårt. Kunder som väljer sådana material för produktion av trä interiör produkter, uppskattar hög kvalitet och vill njuta av det på lång sikt.